Werkwijze en tarief

Stap 1

Opname in de studio

Ik zorg dat de studio klaarstaat en lekker warm is voor de kleinsten. We maken eerst rustig kennis. We praten wat en zo maak ik contact met je kind(eren). In mijn studio is speelgoed zodat jullie je er snel thuis zullen voelen. Zodra je kind zich ontspant en begint te babbelen gaan we fotograferen. Dit duurt maar kort. Zo zorg ik ervoor dat de concentratie hoog is en zodat het leuk is voor je kind om te doen. Ik werk uitsluitend op afspraak zodat ik alle tijd voor jullie heb.

Stap 2

Selectie

Na de opnamen laat ik de foto’s een dag liggen. Ik kan er dan de volgende dag met een frisse blik naar kijken. Tijdens de opname maak ik tussen de 20 en 30 foto’s. Hiervan kies ik er zorgvuldig 7 of 8 uit. Ik kijk waar je kind het natuurlijkst opstaat. Ik zoek de portretten uit waar je uit kan halen wat voor kind het is, waar een beetje spanning in zit, alsof ze zo iets kan gaan zeggen. Deze selectie krijg je digitaal toegestuurd (in een resolutie geschikt om digitaal te gebruiken of te laten printen op ansichtkaart formaat)

Stap 3

Digitale nabewerking

Na de selectie ga ik de foto’s digitaal nabewerken. Zijn ze mooi in kleur, of beter in zwart-wit? Sommige delen van de foto moeten wat doorgedrukt worden of juist tegengehouden. Het contrast moet altijd gecorrigeerd worden en zo is de nabewerking van een foto nog een flinke klus. Ik probeer dit altijd op zo subtiel te doen dat de foto zo natuurlijk mogelijk blijft.

Stap 4

Oplevering

Als je foto’s digitaal hebt ontvangen kan je op je gemak je favoriete foto kiezen. Neem daar de tijd voor. Vaak is de foto waarop een kind vrolijk lacht de eerste keus. Maar meestal is juist de foto waar een kind nadenkt, iets vertelt of luistert interessanter. Het fotolab print de foto van jouw keuze op hoogwaardig Fine Art papier. Na een week ligt deze voor je klaar in de studio.

Tarief

149,-

Meerdere kinderen in één sessie?Elk volgend kind krijgt 50% korting.


Opname in fotostudio


Digitale nabewerking


3 digitale bestanden in hoge resolutie. Deze kan je zelf printen tot een meter hoog. 45 euro


Foto naar keuze geprint op Hahnemuller Art Paper formaat 40x50 en twee kleinere prints 20x25 om weg te geven. 75 euro. Andere opties op aanvraag.


Niet tevreden? Kosteloos nieuwe opname